Buitenritten

Een droom voor iedere ruiter en een steeds terugkerend genoegen voor de gevorderde ruiter is het maken van een buitenrit door de duinen, het bos of langs het strand.

De dagelijkse strandrit duurt 1.5 uur. Ook bieden wij een 3 uurs-rit, deze is 1 à 2x per week op verschillende dagen.

De mooiste rit voor gevorderden is toch wel de domeinenrit. Dit is een rit door bos, duin en over het strand, met een stop op een strandtent waar u lekker iets kunt eten (inbegrepen). De domeinenrit duurt in totaal 6 uur.

Alle ritten van 1.5 uur of langer gaan langs het strand en zijn alleen voor de gevorderde ruiters vanaf 12 jaar ! Voor iedereen zonder of met weinig ervaring voor een strandrit, verzorgen wij mooie ritten voor beginners vanaf 10 jaar met stap en soms draf, of voor half-gevorderden vanaf 10 jaar met stap en flinke draf door de duinen. zHet maximale gewicht per persoon is 85 kg.

Uiteraard vertrekken alle ritten onder gediplomeerde begeleiding en kunt u bij ons direct de natuur in voor ritten van een uur of langer. We rijden in kleine groepjes van gelijk niveau. Bent u alleen, dan rijden we ook. Er geldt geen minimum aantal personen voor de ritten van 1.5 uur. Dus een aanrader voor het laag seizoen!

Voor alle ritten van 2 uur of langer geldt een minimaal aantal personen van 2. Het is niet mogelijk om zonder begeleiding een paard te huren.

Wilt u liever niet in een groep rijden, of wilt u geen andere mensen in uw groep, dan kunt u ook een begeleider huren om samen buiten te rijden.